zc-croatia_forum

Forum zrakoplovnog centra Croatia služi za upoznavanje, druženje i razmjenu iskustava i informacija.

Početna stranicaPočetna stranica  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  Login  

Share | 

**\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
skyplucker

Broj postova: 117
Registration date: 12.09.2007

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   čet tra 10, 2008 10:01 pm

ok drug Čačić
[Vrh] Go down
Korisnički profil
skyplucker

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   čet svi 08, 2008 7:11 pm

U subotu skakanje na lučkom iz AN-a, bukirajte se kod pirca na vrijeme i sutra navećer je pakiranje pod mus, što vas više dođe to bolje, jer treba prepakirati padobrane za skok
[Vrh] Go down
Korisnički profil
balrog

Broj postova: 43
Registration date: 01.10.2007

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   pon lip 30, 2008 9:46 am

Kak bu sad sa skakanjem prek ljeta? Ja nisam dugo skakao, pa ne znam kakva je sad situacija. Nadam se da su na Lučkom pokosili travu i oko piste. rabbit
[Vrh] Go down
Korisnički profil
skyplucker

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   uto kol 19, 2008 1:53 am

sam da vas obavijetsim skakanje je počelo, bili smo u kapošvaru na 4000 metara, što bu sad pa nadalje mjesto za skakati visinu, a 1000-ica se skače u ptuju koji je isto proradio, pa na telefone i javljajte se pircu
[Vrh] Go down
Korisnički profil
znikmo

Broj postova: 8
Registration date: 01.11.2007

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   uto kol 19, 2008 12:10 pm

bilo bi ok kad bi se organiziralo skakanje u ptuju prek tjedna ... pogotovo sad dok ljudi nemaju obaveza ... meni inace odgovara cetvrtak jer sam slobodan cijeli dan do 8 navecer pa ono,da nas se skupi ...

veli pirc da to nije problem samo treba organizirat ...

ajd ljudi javite se onda za cetvrtak ! ovaj ili iduci ...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
znikmo

Broj postova: 8
Registration date: 01.11.2007

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   uto kol 19, 2008 12:11 pm

opet se nisam potpisao ...

Moznik
[Vrh] Go down
Korisnički profil
skyplucker

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   uto ruj 09, 2008 7:41 am

Planira se skakanje ovaj četvrtak uPtuju, samo da znate,svi slobofni i voljni neka se jave,isto tako slavimo 20 godina dvorane SV i kao 16 godina kluuba u ovu srijedu, pa ste svi pozvai da se pokaćete kao članovi kluba, jer bu e svi klubovi dvorane skupili taj dan pa da se i mi vidimo

Za skakanje svi kontaktirajte pirca. Ovaj vikend isto nije isključeno skakanje u subotu možda na lučkom a u nedjelju u ptuju.

Pozdrav
[Vrh] Go down
Korisnički profil
hrvoje

Broj postova: 84
Registration date: 17.10.2007

PostajNaslov: Re: **\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**   uto ruj 09, 2008 9:58 am

vidmo se na proslavi Very Happy jel treba donijet kolača Very Happy
a i cetvrtak eto ja idem andro?
[Vrh] Go down
Korisnički profil

**\/**\/**\/**\/** SKAKANJE **\/**\/**\/**\/**

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2